Книги » Новинки » Готовий конкурувати
Готовий конкурувати
Fb2

Книга Готовий конкурувати Майкл Бір скачать fb2

Автор: Майкл Бір
Назва: Електронна книга Готовий конкурувати
ISBN: 978-617-522-063-4
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Готовий конкурувати fb2

Короткий зміст книги Готовий конкурувати - Майкл Бір

За кілька десятиліть роботи в різноманітних корпораціях професор Гарвардської бізнес-школи Майкл Бір неодноразово на власні очі бачив, як мовчання організації зводить нанівець стратегічні цілі. Коли співробітники не можуть відверто говорити з владою, старші керівники не чують того, що їм необхідно почути про здатність їхньої компанії до конкуренції, а самі працівники втрачають довіру до цих лідерів і стають менш відданими змінам.
У «Готовий конкурувати» автор представляє протиотруту від мовчання — принципи та перевірений часом інноваційний процес для проведення чесних розмов з усіма членами вашої організації. Використовуваний понад восьмистами організаціями в усьому світі, процес стратегічного пристосування допоміг лідерам у різноманітних галузях, зокрема медичних технологіях, інформаційних технологіях, банківській справі, мережах ресторанів і фармацевтиці, почути жорстку, але необхідну правду про джерела. неузгодженості між їхніми стратегіями та організаційними структурами. На додаток до покрокових інструкцій, Майкл Бір пропонує докладні та ілюстративні приклади компаній, які з великим ефектом вели чесні розмови. Також автор демонструє, як застосувати цей процес до різноманітних стратегічних завдань і на різних рівнях у всій організації.
«Готовий конкурувати» — це книжка, до якої вам варто звернутися, якщо ви хочете створити виграшні стратегії, що зможуть згуртувати усю вашу компанію. На сторінці ви можете завантажити книгу Готовий конкурувати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Готовий конкурувати належить до жанру Менеджмент. Лідерство. Електронна книга автора Майкл Бір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Готовий конкурувати - Майкл Бір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
14 серпня 2024 14:22
"Готовий конкурувати" Майкла Бір — це надзвичайно корисний посібник для тих, хто прагне досягти успіху в бізнесі. Автор пропонує практичні стратегії та інсайти, які допомагають зрозуміти конкурентне середовище та ефективно реагувати на виклики. Читання цієї книги відкриває нові горизонти для розвитку особистісних та професійних навичок.
Правовласникам