Книги » Новинки » Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни
Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни
Fb2

Книга Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни Марк Солонін скачать fb2

Назва: Електронна книга Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни
ISBN: 978-617-551-217-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 335
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни fb2

Короткий зміст книги Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни - Марк Солонін

Марк Солонін (нар. 1958) — історик, дослідник історії німецько-радянської війни, публіцист, критик сталінізму і путінізму. У 2015 він з політичних мотивів емігрував з Росії, з 2019 року живе в Україні.
У книгах Марка Солоніна історія Другої світової війни перетворюється з нудного переліку фактів на систему приголомшливих питань, відповіді на які автор шукає разом із читачами. Автор спирається на серйозну доказову базу — розсекречені документи із закритих архівів, що дає йому право наполягати на правдивості наведених фактів та зроблених на їх основі висновків.
Книга «Мізкойменник: фальшива історія Великої війни» викриває військово-історичні фальсифікації. Спираючись на здоровий глузд, чітку логіку і незаперечні факти, автор висміює незграбні хитрощі шарлатанів від історії, які намагаються заморочити людям голову навмисною і грубою брехнею. До уваги читача за­про­поновані добірні зразки як класичних радянських, так і найновіших «імпер­ських» псевдоісторичних вигадок. На сторінці ви можете завантажити книгу Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора Марк Солонін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни - Марк Солонін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
15 серпня 2024 08:00
Книга Марка Солоніна "Мізкойменник. Фальшива історія Великої війни" пропонує новий погляд на події Другої світової війни, спростовуючи популярні міфи і стереотипи. Автор майстерно поєднує документальні факти з аналітичними висновками, що робить текст не лише інформативним, а й провокаційним. Читач отримує можливість переосмислити історію та її вплив на сучасність.
Правовласникам