Книги » Новинки » Як Радянський Союз переміг у війні
Як Радянський Союз переміг у війні
Fb2

Книга Як Радянський Союз переміг у війні Марк Солонін скачать fb2

Назва: Електронна книга Як Радянський Союз переміг у війні
ISBN: 978-617-551-218-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 238
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Як Радянський Союз переміг у війні fb2

Короткий зміст книги Як Радянський Союз переміг у війні - Марк Солонін

Марк Солонін (нар. 1958) — історик, дослідник історії німецько-радянської війни, публіцист, критик сталінізму і путінізму. У 2015 він з політичних мотивів емігрував з Росії, з 2019 року живе в Україні.
Базуючись на розсекречених документах Міноборони РФ, автор доводить, що вся історія Великої Війни — брехня! Що Радянський Союз не був безневинною жертвою, що зазнала віроломного нападу, а готував війну. Війну, яка пішла зовсім не за радянським планом.
Чому сталінська імперія, яка довгі роки готувалась до Великої Війни з граничною напругою всіх ресурсів найбагатшої країни світу, забезпечивши свою сухопутну армію та авіацію (найчисленніші в Європі та світі) величезною кількістю нового озброєння, зазнала влітку 1941 нищівної поразки? Люди, які становили цю армію, у своїй масі не бажали жертвувати життям в черговій сутичці за панування в Європі між Сталіним та Гітлером. Але зрозуміли, що порятунок країни та власних життів неможливі без перемоги над Гітлером. На сторінці ви можете завантажити книгу Як Радянський Союз переміг у війні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як Радянський Союз переміг у війні належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора Марк Солонін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як Радянський Союз переміг у війні - Марк Солонін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
13 серпня 2024 15:00
Книга Марка Солоніна "Як Радянський Союз переміг у війні" пропонує глибокий аналіз причин та обставин, які призвели до перемоги СРСР у Другій світовій війні. Автор вдало поєднує історичні факти з особистими свідченнями, що робить твір не лише інформативним, але й емоційно насиченим. Це видання стане в нагоді тим, хто прагне зрозуміти складність та багатогранність цього історичного періоду.
Правовласникам