Книги » Новинки » Уроки хімії. Вечеря о шостій
Уроки хімії. Вечеря о шостій
Fb2

Книга Уроки хімії. Вечеря о шостій Бонні Гармус скачать fb2

Назва: Електронна книга Уроки хімії. Вечеря о шостій
ISBN: 978-617-12-9850-7
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Уроки хімії. Вечеря о шостій fb2

Короткий зміст книги Уроки хімії. Вечеря о шостій - Бонні Гармус

Драматична і феміністична історія сильної жінки.
Елізабет — геніальна вчена-хімік. На неї чекала блискуча кар’єра. Якби не один чоловік, Келвін, у якого закохалася. Та довго і щасливо не судилося: Келвін гине. Елізабет залишається з маленькою донькою на руках, однак знаходить в собі сили не здатися і стає зіркою популярного кулінарного шоу «Вечеря о шостій».
Завдяки телепрограмі жінка поєднує хімію та приготування оладків на сніданок і має купу прихильників. Але життя, як і наука, непередбачуване. Донька Медлін прагне будь-що дізнатися, яким був її батько. Доля готує Елізабет зустріч із минулим. Вона не тільки повернеться до наукових досліджень, а й дізнається приховану правду про коханого Келвіна.
Те, що впродовж останніх років завдавало нестерпного болю, тепер подарує надію на нове і краще майбутнє. На сторінці ви можете завантажити книгу Уроки хімії. Вечеря о шостій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Уроки хімії. Вечеря о шостій належить до жанру Сучасна жінка. Електронна книга автора Бонні Гармус повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Уроки хімії. Вечеря о шостій - Бонні Гармус
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
15 серпня 2024 12:22
"Уроки хімії. Вечеря о шостій" Бонні Гармус вражає своєю непересічною героїнею та захоплюючим сюжетом, що поєднує науку з емоційною глибиною. Книга розкриває складнощі жінки в чоловічому світі, демонструючи силу та рішучість. Це не лише історія про хімію, але й про пошук себе та справедливості.
Правовласникам