Книги » Новинки » Без ніг на Еверест
Без ніг на Еверест
Fb2

Книга Без ніг на Еверест Марк Інгліс скачать fb2

Назва: Електронна книга Без ніг на Еверест
ISBN: 978-966-03-9345-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Legs On Everest
Кількість сторінок: 251
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Без ніг на Еверест fb2

Короткий зміст книги Без ніг на Еверест - Марк Інгліс

15 травня 2006 року новозеландець Марк Інгліс, чоловік без обох ніг, втілив мрію свого дитинства — підкорив вершину найвищої гори світу. Книга «Без ніг на Еверест» розповідає про підготовку Марка до спроби піднятися на Еверест, включно зі сходженням на Чо-Ойю в Гімалаях і накопиченням сил до штурму вершини. Але досягнути вершини Евересту — це лише половина шляху, адже треба ще й спуститися вниз живим.
У книзі викладено повну історію Маркової експедиції на Еверест — історію рішучості, болю, суперечок і подолання здавалось би непоборних перешкод, як фізичних, так і психологічних. У ній безліч захопливих деталей, що дають уявлення про світ екстремального альпінізму. На сторінці ви можете завантажити книгу Без ніг на Еверест в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Без ніг на Еверест належить до жанру Біографічна проза. Електронна книга автора Марк Інгліс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Без ніг на Еверест - Марк Інгліс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
31 серпня 2024 15:00
«Без ніг на Еверест» Марка Інгліса – це надихаюча історія про мужність і рішучість. Автор вражає читача своїм незламним духом і прагненням досягти неможливого, незважаючи на фізичні обмеження. Книга є потужним нагадуванням про те, що справжня сила людини полягає в її волі та відвазі.
Правовласникам