Книги » Новинки » Дорослі дівчата
Дорослі дівчата
Fb2

Книга Дорослі дівчата Каріна Армлос скачать fb2

Назва: Електронна книга Дорослі дівчата
ISBN: 978-617-614-335-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Дорослі дівчата fb2

Короткий зміст книги Дорослі дівчата - Каріна Армлос

Спадок, який залишився після смерті матері, змушує трьох сестер приїхати у старий, наповнений спогадами будинок. Одна матір і різні батьки. Протилежні характери й долі. Давні образи й велика кількість так і не озвучених запитань…
Усе це не сприяє близькості. Готуючи будинок до продажу, сестри випадково знаходять старий мамин щоденник, який розповідає її історію та змінює уявлення дівчат про себе. На сторінці ви можете завантажити книгу Дорослі дівчата в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дорослі дівчата належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Каріна Армлос повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дорослі дівчата - Каріна Армлос
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
16 серпня 2024 06:33
"Дорослі дівчата" Каріни Армлос - це зворушливий роман, який порушує важливі теми самопізнання та жіночої сили. Авторка майстерно втілює емоції героїнь, їхні мрії та страхи, що робить читання надзвичайно увлекательним. Книга залишає після себе глибокі роздуми про дорослішання і пошук власного місця в світі.
Правовласникам