Книги » Новинки » Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь
Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь
Fb2

Книга Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь Ніколь Перлрос скачать fb2

Назва: Електронна книга Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь
ISBN: 978-617-551-125-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 574
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь fb2

Короткий зміст книги Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь - Ніколь Перлрос

Книга «Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу: перегони кіберозброєнь» — це журналістський подвиг. Спираючись на багаторічний досвід підготовки аналітичних матеріалів і проведення сотень інтерв’ю, колишня репортерка New York Times, яка нині працює в провідному американському агентстві з кібербезпеки CISA, Ніколь Перлрос стягує завісу з тіньового ринку, розкриваючи серйозну загрозу, що насувається на кожного з нас.
Уразливості нульового дня — це невідома користувачам і розробникам помилка у програмному забезпеченні, яка, наприклад, дозволяє хакерам проникати у ваші пристрої й отримувати доступ до будь-якої інформації.
Експлойти та уразливості нульового дня — один із найбажаніших інструментів в арсеналі шпигуна, адже вони надають можливість шпигувати за вашим телефоном, обходити системи контролю безпеки на хімічному заводі, впливати на результати виборів чи навіть виводити з ладу енергомережі.
Протягом багатьох десятиліть агенти уряду США платили великі гроші хакерам, готовим продавати коди для хакінгу, а заодно і своє мовчання. Але у якийсь момент Америка втратила контроль і над своїм арсеналом, і над ринком… На сторінці ви можете завантажити книгу Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь належить до жанру Журналістика. Електронна книга автора Ніколь Перлрос повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь - Ніколь Перлрос
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
16 серпня 2024 10:55
Книга Ніколь Перлрос "Ось таким, як мені кажуть, буде кінець світу. Перегони кіберозброєнь" захоплює своєю актуальністю та глибоким аналізом сучасних загроз. Автор майстерно поєднує елементи наукової фантастики з реальністю, змушуючи читача задуматися над майбутнім людства в епоху технологічних змін. Це твір, який варто прочитати всім, хто цікавиться питаннями кібербезпеки та глобальної політики.
Правовласникам