Книги » Новинки » Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти
Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти
Fb2

Книга Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти Юрій Когут скачать fb2

Назва: Електронна книга Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти
ISBN: 978-617-95100-0-7
Мова: Українська
Видавництво: Консалтингова компанія Сідкон
Кількість сторінок: 306
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти fb2

Короткий зміст книги Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти - Юрій Когут

Практичний посібник підготовлено Когутом Юрієм Івановичем – експертом з більш ніж 20-ти річним практичним досвідом в сфері кібербезпеки та корпоративної безпеки бізнесу, та є першим українським виданням, в якому системно розкриті питання феномену кібертероризму в світі, ризики та загрози, пов’язані з цим явищем на рівні держави, суспільства, бізнесу та особистості.
В посібнику приведені ефективні системні заходи протидії кібертероризму та забезпечення кібербезпеки критично важливих об’єктів інфраструктури, державних та приватних підприємств в епоху цифрової економіки.
Посібник рекомендується до використання як практикам — власникам та керівникам бізнесу, керівникам відповідних підрозділів підприємств, компаній та банків, спеціалістам сфери цифрової трансформації, інформаційної безпеки та кібер безпеки, державним посадовцям, що працюють у секторі діджиталізації, так і науковцям у сфері кібербезпеки, докторантам, аспірантам та студентам вищих навчальних закладів спеціальностей 12.125 «Кібербезпека», 12.121 «Інженерія програмного забезпечення», 12.122 «Комп`ютерні науки та інформаційні технології», 25.251 «Державна безпека», 25.256 «Національна безпека» та інших спеціаль ностей у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки. На сторінці ви можете завантажити книгу Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Юрій Когут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти - Юрій Когут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
18 серпня 2024 09:44
Книга Юрія Когута "Кібертероризм. Історія, цілі, об’єкти" є глибоким дослідженням актуальної теми, що поєднує теоретичні аспекти та практичні приклади кіберзагроз. Автор детально аналізує еволюцію кібертероризму та його вплив на глобальну безпеку, що робить видання цінним ресурсом для спеціалістів у цій сфері. Рекомендую її всім, хто цікавиться сучасними викликами у світі інформаційних технологій.
Правовласникам