Книги » Новинки » Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури
Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури
Fb2

Книга Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури Юрій Когут скачать fb2

Назва: Електронна книга Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури
ISBN: 978-617-95100-3-8
Мова: Українська
Видавництво: Консалтингова компанія Сідкон
Кількість сторінок: 332
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури fb2

Короткий зміст книги Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури - Юрій Когут

В книзі розкриті та проаналізовані питання створення національної системи безпеки та стійкості критичної інфраструктури для протидії гібридним загрозам в умовах стрімкого зростання кіберризиків для функціонування критичної інфраструктури.
Надано дієві рекомендації для розбудови державних можливостей гарантувати безпеку суспільства в умовах реалізації багаточисельних гібридних загроз у світі.
Посібник адресований фахівцям з безпеки, у тому числі для практич ного використання у процесі діяльності критично важливих об'єктів з метою зниження та нейтралізації загроз безпеці їх функціонування, а також прийняття ефективних управлінських рішень. Цей посібник також буде цікавий студентам економічних спеціальностей ВНЗ, зокре ма, які готують фахівців з національної безпеки. На сторінці ви можете завантажити книгу Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури належить до жанру Комп'ютерна безпека. Електронна книга автора Юрій Когут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури - Юрій Когут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
16 серпня 2024 12:00
Книга Юрія Когута "Кібервійна та безпека об'єктів критичної інфраструктури" є важливим внеском у розуміння сучасних загроз у кіберпросторі. Автор глибоко аналізує виклики, з якими стикаються критичні системи, і пропонує практичні рішення для їх захисту. Чітка структура і доступний стиль викладу роблять цей твір корисним як для професіоналів, так і для широкої аудиторії, яка цікавиться темою кібербезпеки.
Правовласникам