Книги » Новинки » Чекаю на тебе, тату
Чекаю на тебе, тату
Fb2

Книга Чекаю на тебе, тату Світлана Талан скачать fb2

Назва: Електронна книга Чекаю на тебе, тату
ISBN: 978-617-12-9619-0
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 80
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Чекаю на тебе, тату fb2

Короткий зміст книги Чекаю на тебе, тату - Світлана Талан

В одному українському містечку живе дівчинка Христина. Перед сном вона любить слухати оповідки бабуні Олени. Їхні герої — однолітки Христинки. Бабуся майже нічого не вигадує, бо багато з того, що трапляється із цими діточками, могло відбутися (а дещо й відбулося) насправді. А ще в дівчинки є мрія, про яку вона розкаже тільки святому Миколаю...
А ти хочеш почути історії бабуні Олени? Попроси когось із дорослих почитати тобі цю книжку. Так-так, ти вже вмієш читати, але ж так приємно часом умоститися зручніше в ліжечку, накритися ковдрою і просто послухати цікаву оповідку... На сторінці ви можете завантажити книгу Чекаю на тебе, тату в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чекаю на тебе, тату належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Світлана Талан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чекаю на тебе, тату - Світлана Талан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
16 серпня 2024 17:44
Книга "Чекаю на тебе, тату" Світлани Талан вражає щирістю та емоційною глибиною. Авторка майстерно передає почуття втрати і надії, створюючи зворушливу історію про батьківську любов і пошук зв'язку, що не вмирає навіть у розлуці. Ця книга залишає глибокий слід у душі, змушуючи замислитися про важливість родинних стосунків.
Правовласникам