Книги » Новинки » Ріка життя
Ріка життя
Fb2

Книга Ріка життя Ніна Фіалко скачать fb2

Назва: Електронна книга Ріка життя
ISBN: 978-966-10-5845-2
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 344
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Ріка життя fb2

Короткий зміст книги Ріка життя - Ніна Фіалко

У новому романі «Ріка життя» тернопільська письменниця Ніна Фіалко розповідає про життя двох подруг, долі котрих сплелись у любовному трикутнику. Маючи різні характери, виховуючись у сім’ях на різних засадах, до свого щастя ці жінки йшли різними шляхами. Одна з них для досягнення мети знехтувала не тільки дружбою, а й законами моралі. За це була жорстоко покарана. Інша — вірила, що кожна людина має свою долю, яка неодмінно її знайде. 
У романі відображено багато напружених життєвих колізій, роздумуючи над якими мислячий читач може взяти їх до уваги, щоб не потрапити в подібну халепу. Твір читається легко і захоплює з перших сторінок. Велику увагу автор приділяє розкриттю поведінки людей у різних ситуаціях, коли зі вчинку можна визначити дух тієї чи іншої особи. В романі простежується чітка громадянська позиція автора, яка пропагує християнську мораль у всіх сферах діяльності людини. 
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Ріка життя в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ріка життя належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Ніна Фіалко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ріка життя - Ніна Фіалко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
16 серпня 2024 20:33
Книга "Ріка життя" Ніни Фіалко вражає глибоким психологізмом і емоційною щирістю. Авторка майстерно переплітає долі героїв, змушуючи читача замислитись над сенсом життя і важливістю вибору. Це твір, який залишає по собі тривкий відгомін і спонукає до роздумів.
Правовласникам