Книги » Новинки » Гніздо для зозулі
Гніздо для зозулі
Fb2

Книга Гніздо для зозулі скачать fb2

Назва: Електронна книга Гніздо для зозулі
ISBN: 978-966-10-6131-5
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Гніздо для зозулі fb2

Короткий зміст книги Гніздо для зозулі -

У новій збірці тернопільська письменниця Ніна Фіалко знайомить читачів зі своїми оповіданнями соціальної тематики і двома повістями, в яких порушує актуальні питання сьогодення.
Героїня повісті «Розбагатіємо?», як і багато інших сучасних жінок, прагне залишитися в бізнесі, котрий створила ще на початку переходу країни до нових ринкових відносин. Чи вдасться їй побороти всі труднощі та підступи на шляху до досягнення заповітної мрії? Читайте і ви не пошкодуєте за витраченим часом.
У повісті «Сльози Роксоляни» описані митарства сучасних студентів, яким не вистачає коштів, щоб закінчити навчання у приватному інституті.
Запропоноване читається легко, затягує напруженими сюжетами і залишає місце для роздумів. На сторінці ви можете завантажити книгу Гніздо для зозулі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гніздо для зозулі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гніздо для зозулі -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
17 серпня 2024 20:11
"Гніздо для зозулі" - це захоплюючий роман, який проникає у глибини людської душі та відображає складні стосунки між персонажами. Автор майстерно поєднує психологічну драму з елементами трилера, залишаючи читача в напрузі до самого кінця. Це книга, яка змушує замислитися над вибором і наслідками, що супроводжують наше життя.
Правовласникам