Книги » Новинки » Казки на всі смаки
Казки на всі смаки
Fb2

Книга Казки на всі смаки Редьярд Кіплінг скачать fb2

Назва: Електронна книга Казки на всі смаки
ISBN: 978-966-10-3159-2
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 120
Рік видання: 2013
Формат: Електронна

Скачать Казки на всі смаки fb2

Короткий зміст книги Казки на всі смаки - Редьярд Кіплінг

До книги увійшли маловідомі оповідання та казки Р. Кіплінґа для дітей. Ці історії, які зрідка публікувалися раніше, а то й не перекладалися взагалі, написано знайомим з дитинства стилем оповіді англійського письменника.
Деякі з них беруть початок у світі “Таких собі казок”, інші – знайомлять нас зі старою Англією, де півжиття прожив автор з родиною. Усі ці казки оздоблені світлинами місць, пов’язаних з життям та творчістю письменника, та детальними їх описами. Читаючи цю книгу, ви не лише познайомитеся з унікальними історіями, але й дізнаєтеся більше про самого Кіплінґа! На сторінці ви можете завантажити книгу Казки на всі смаки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Казки на всі смаки належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Редьярд Кіплінг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Казки на всі смаки - Редьярд Кіплінг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
17 серпня 2024 04:11
«Казки на всі смаки» Редьярда Кіплінга — це збірка чарівних оповідань, які вміло поєднують в собі магію та мудрість. Кожна казка наповнена яскравими образами та глибокими моральними уроками, що робить їх цікавими як для дітей, так і для дорослих. Кіплінг майстерно переносить читача у світ фантазії, де кожна історія залишає незабутнє враження.
Правовласникам