Книги » Новинки » Тіні забутих предків. Intermezzo
Тіні забутих предків. Intermezzo
Fb2

Книга Тіні забутих предків. Intermezzo Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Тіні забутих предків. Intermezzo
ISBN: 978-966-10-5116-3
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Тіні забутих предків. Intermezzo fb2

Короткий зміст книги Тіні забутих предків. Intermezzo - Михайло Коцюбинський

До видання увійшли одні з найкращих творів талановитого українського письменника, чудового новеліста, послідовника І. Франка, майстра слова Михайла Коцюбинського — повість «Тіні забутих предків» та новела «Intermezzo». Невеликі за обсягом, проте психологічно напружені твори, в яких письменник зобразив живі й правдиві образи, належать до найвищих досягнень української класичної прози.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Тіні забутих предків. Intermezzo в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тіні забутих предків. Intermezzo належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тіні забутих предків. Intermezzo - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
17 серпня 2024 07:44
"Тіні забутих предків" Михайла Коцюбинського — це вражаюча історія, що занурює читача в чарівний світ гуцульської культури та природи. Автор майстерно поєднує фольклорні елементи з глибокими людськими переживаннями, створюючи неповторну атмосферу. Ця книга залишає по собі відчуття меланхолії та мудрості, що надихає на роздуми про вічні цінності життя.
Правовласникам