Книги » Новинки » Михайло Коцюбинський. Вибрані твори
Михайло Коцюбинський. Вибрані твори
Fb2

Книга Михайло Коцюбинський. Вибрані твори Михайло Коцюбинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Михайло Коцюбинський. Вибрані твори
ISBN: 978-617-7933-48-8, 978-617-7933-50-1
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Михайло Коцюбинський. Вибрані твори fb2

Короткий зміст книги Михайло Коцюбинський. Вибрані твори - Михайло Коцюбинський

«Дні течуть посеред степу…», «Кліпа очима зоряне небо…» — у цьому вся чуттєвість мови й беззаперечний геній творчості Михайла Коцюбинського. Його «Тіні забутих предків», «Intermezzo» назавжди в ДНК української літератури. Неважливо, чи гортаєш паперову книжку в кав’ярні, чи читаєш з екрану смартфона на перерві перед уроком. Ця збірка творів спонукає замислитися, зачепить й надихне крізь час і простір. Ці твори теплі й рідні. Це і є спадковість поколінь.
До збірки увійшли твори: «Intermezzo», «Тіні забутих предків», «Сон», «На острові», «Дебют», «Хвала життю», «Цвіт яблуні», «Сміх», «Під мінаретами». На сторінці ви можете завантажити книгу Михайло Коцюбинський. Вибрані твори в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Михайло Коцюбинський. Вибрані твори належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Михайло Коцюбинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Михайло Коцюбинський. Вибрані твори - Михайло Коцюбинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євгенія
Євгенія
24 серпня 2024 10:11
Книга "Вибрані твори" Михайла Коцюбинського вражає глибиною думки та багатством емоцій. Його майстерно зображені образи природи та людських переживань змушують задуматися про сенс життя і взаємини між людьми. Цей збірник є справжнім скарбом української літератури, який варто прочитати кожному.
Правовласникам