Книги » Новинки » Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію
Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію
Fb2

Книга Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію Оксана Півень скачать fb2

Назва: Електронна книга Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію
ISBN: 978-617-7960-83-5
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію fb2

Короткий зміст книги Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію - Оксана Півень

Вживання ГМО змінює нашу ДНК… та інші нісенітниці про генетично-модифіковані організми, які ви могли чути. Науковиця Оксана Півень у своїй книжці не лише спростовує ці та інші міфи про ГМО, а й пояснює, як насправді працює ГМО-технологія, якими «ножицями» ріжуть гени та чим їх склеюють, а також розповідає про ГМО у лабораторіях та на вашому столі.
Для чого потрібні стада генетично модифікованих кіз та чому одна мишка з відредагованими генами може коштувати 250 доларів? А ще як ГМО-технологія допомагає лікувати хворих на цукровий діабет і вирощувати свинок з людськими генами для трансплантації органів?
Авторка розповідає, як ГМ-томати та шпинат можуть стати вакциною проти сказу, чим можуть бути небезпечні продукти з поміткою «еко», як рослини зможуть замінити ліхтарі на вашій вулиці та чому не варто боятися ГМ яблук. На сторінці ви можете завантажити книгу Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію належить до жанру Біофізика, біохімія і фізіологія людини і тварин. Електронна книга автора Оксана Півень повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію - Оксана Півень
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
18 серпня 2024 07:11
Книга Оксани Півень "Без ГМО. Правда і страшилки про генну інженерію" є вичерпним та збалансованим дослідженням сучасних міфів і реальностей, пов'язаних із генетично модифікованими організмами. Авторка майстерно поєднує наукові факти з доступним викладом, що робить її зрозумілою для широкого кола читачів. Рекомендую всім, хто хоче розібратися в складних питаннях генетики та агрономії.
Правовласникам