Книги » Новинки » Молескін
Молескін
Fb2

Книга Молескін Юрій Новодворскі скачать fb2

Назва: Електронна книга Молескін
ISBN: 978-617-7411-95-5
Мова: Українська
Видавництво: Дискурсус
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Молескін fb2

Короткий зміст книги Молескін - Юрій Новодворскі

Данило Думанський – типовий представник покоління, що подорослішало в часи загарбницької війни росії на сході України. Ще зі студентських років Данило, стикнувшись із життєвими труднощами й негараздами, вчився долати їх по-своєму, разом із приятелями випробовував фортуну і врешті-решт потрапляв у небезпечні ситуації.
Зв’язавшись із кримінальним світом та великою політикою, Думанський разом із найближчими друзями стає пішаком у великих іграх і наражає на небезпеку не тільки себе, але й своїх рідних.
Чи вдасться йому вкотре вийти сухим із води і обіграти серйозних супротивників? Чи зробить Данило правильні висновки і куди далі приведе його життя?
«Молескін» – гостросюжетна історія про дружбу, про компроміси із совістю, про сміливість і недалекоглядність, а також про те, наскільки далеко вдасться зайти звичайним українським хлопцям, що опинилися на роздоріжжі долі. На сторінці ви можете завантажити книгу Молескін в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Молескін належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Юрій Новодворскі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Молескін - Юрій Новодворскі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам