Книги » Новинки » Ніч лагідна
Ніч лагідна
Fb2

Книга Ніч лагідна Френсіс Скотт Фіцджеральд скачать fb2

Назва: Електронна книга Ніч лагідна
ISBN: 978-966-03-9939-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 412
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Ніч лагідна fb2

Короткий зміст книги Ніч лагідна - Френсіс Скотт Фіцджеральд

Увазі читача пропонується «Ніч лагідна» — за визначенням критиків, один із кращих романів Ф. С. Фіцджеральда (1869—1940), відомого американського письменника, філософа «джазової доби».
Тонке розуміння життєвого досвіду цілої генерації молодих американців, народжених після Першої світової війни, що випали з конте­ксту так званої «американської мрії», глибина психологічного аналізу та лірико-емоційний самобутній стиль ставлять цей роман Фіцджеральда поміж визначних явищ американської та світової літератури минулого століття. На сторінці ви можете завантажити книгу Ніч лагідна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ніч лагідна належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Френсіс Скотт Фіцджеральд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ніч лагідна - Френсіс Скотт Фіцджеральд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
18 серпня 2024 22:11
"Ніч лагідна" Френсіс Скотт Фіцджеральд – це поетичний роман, який майстерно відображає світ розкоші та безнадії в епоху джазу. Автор створює атмосферу тонкої емоційності, занурюючи читача в складні стосунки персонажів, що шукають любов і сенс у житті. Ця книга залишає по собі глибокий слід, спонукаючи до роздумів про ілюзії та реальність.
Правовласникам