Книги » Новинки » 2. Відгук темних сновидінь
2. Відгук темних сновидінь
Fb2

Книга 2. Відгук темних сновидінь Ольга Мігель скачать fb2

Назва: 2. Відгук темних сновидінь
ISBN: 978-617-7661-52-7
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 560
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 2. Відгук темних сновидінь fb2

Короткий зміст книги 2. Відгук темних сновидінь - Ольга Мігель

Коли магічний університет позаду, а майбутнє туманне, краще не вв’язуватись у сумнівні авантюри. Але кілька необережних кроків ставлять Алісу перед вибором, з якого починається небезпечна гра, де ставка — доля цілого світу.
Вона була замкнена в сновидіннях тисячі років: божевільна чорна королева, що потонула в ілюзіях власного розуму. Тисячі літ вона ховалася в мареві: дивовижна біла королева зі срібним волоссям, яка зненавиділа саму себе. Але тепер замки з кривавої таємниці далекої епохи зірвані загадковим магом у масці! І смертельно небезпечна легенда знову ожила. На сторінці ви можете завантажити книгу 2. Відгук темних сновидінь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 2. Відгук темних сновидінь належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Ольга Мігель повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 2. Відгук темних сновидінь - Ольга Мігель
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
19 серпня 2024 05:33
"Темні сновидіння" Ольги Мігель — це захоплюючий психологічний трилер, що занурює читача у світ таємниць і страхів. Авторка майстерно грає з атмосферою, створюючи напруження на кожній сторінці. Книга залишає по собі відчуття незавершеності та змушує замислитися над глибшими аспектами людської душі.
Правовласникам