Книги » Новинки » Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step
Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step
Fb2

Книга Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step Юлія Данчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step
ISBN: 978-617-00-4007-7
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 143
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step fb2

Короткий зміст книги Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step - Юлія Данчук

Ця книга-путівник переконає читачів у тому, що хобі є корисним і вкрай необхідним для щасливого та активного життя. Тут наведено цікаву інформацію про популярні захоплення (коли виникло певне хобі, чому саме набуло поширення, яку користь може дати тощо).
Видання містить цікаві розповіді про захоплення відомих особистостей, про те, як хобі вплинуло на вибір професії або навіть на долю людини. Нескладні вправи й завдання допоможуть підготуватися до опанування уподобаного заняття.
Для підлітків, їхніх батьків, педагогів і всіх, хто хоче знайти заняття до душі чи допомогти це зробити іншим. На сторінці ви можете завантажити книгу Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step належить до жанру Дитячі книги про творчість і хобі. Електронна книга автора Юлія Данчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step - Юлія Данчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
23 серпня 2024 09:11
Книга "Я обираю хобі. Путівник підлітка step by step" Юлії Данчук є чудовим ресурсом для молоді, яка шукає своє покликання. Авторка надихає читачів на дослідження своїх інтересів і відкриття нових захоплень, пропонуючи практичні поради та цікаві завдання. Це корисний посібник, що допоможе кожному підлітку знайти своє місце у світі хобі.
Правовласникам