Книги » Новинки » Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step
Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step
Fb2

Книга Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step Юлія Данчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step
ISBN: 978-617-00-3990-3
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 139
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step fb2

Короткий зміст книги Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step - Юлія Данчук

Ця книжка містить не лише інформацію про професії та тенденції на ринку праці, а й поради підліткам щодо того, як розкрити власний потенціал, набути вмінь та навичок, що зроблять їх затребуваними в тій сфері, у якій вони мають на меті самореалізуватися. Розповіді про знаних у всьому світі й успішних людей сучасності та відверті відповіді на запитання молодих співвітчизників, ровесників України про їхнє професійне становлення тим, хто вміє міркувати, стануть найкращими життєвими настановами.
Для підлітків, їхніх батьків, учителів, усіх тих, хто відкритий до щирих порад щодо того, Я:КИМ СТАТИ.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Юлія Данчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step - Юлія Данчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
23 серпня 2024 09:55
Книга "Я. Ким стати. Обираю професію. Путівник підлітка step by step" Юлії Данчук є чудовим ресурсом для молодих людей, які шукають свій шлях у світі професій. Інформативний та практичний підхід допомагає підліткам усвідомити свої інтереси та можливості, що робить процес вибору кар'єри менш стресовим і більш осмисленим. Рекомендую всім, хто стоїть на порозі дорослого життя!
Правовласникам