Книги » Новинки » Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step
Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step
Fb2

Книга Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step Світлана Єфременкова скачать fb2

Назва: Електронна книга Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step
ISBN: 978-617-00-4029-9
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 142
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step fb2

Короткий зміст книги Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step - Світлана Єфременкова

Ця книга допоможе підліткам орієнтуватися у широкому спектрі людських емоцій, навчитися керувати ними, а також розв’язувати ситуації, спричинені певними емоціями та почуттями. У цікавій формі життєвих історій підлітків розглянуто найяскравіші емоції та почуття (злість, сором, страх, заздрість і т. ін.), які читач може порівняти з власними, а головне — опанувати нескладні техніки роботи з емоціями.
Книгу адресовано підліткам і батькам, які намагаються зрозуміти переживання своїх дітей і допомогти їм успішно долати підлітковий етап розвитку. На сторінці ви можете завантажити книгу Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Світлана Єфременкова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step - Світлана Єфременкова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дмитро
Дмитро
23 серпня 2024 09:22
Книга Світлани Єфременкової "Емоції без фейків. Путівник підлітка step by step" є цінним посібником для підлітків, які прагнуть краще зрозуміти свої емоції та навчитися з ними справлятися. Автор пропонує практичні поради та вправи, що робить матеріал доступним і зрозумілим. Це чудовий ресурс для тих, хто шукає підтримку в період змін та самопізнання.
Правовласникам