Книги » Новинки » Пані Боварі
Пані Боварі
Fb2

Книга Пані Боварі Гюстав Флобер скачать fb2

Назва: Електронна книга Пані Боварі
ISBN: SMP2200000183408
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Madame Bovary
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Пані Боварі fb2

Короткий зміст книги Пані Боварі - Гюстав Флобер

Іноді роман називають на французький взірець «Мадам Боварі». Сюжет розкриває життєву історію Емми Боварі, яка, розчарувавшись у законному чоловікові, вступає у позашлюбні зв'язки, аби уникнути беззмістовності та нікчемності життя в провінції, що зрештою призводить її до морального банкрутства і самогубства.
Це історія драми поколінь, адже єдине дитя, яке народилося в шлюбі Боварі, Берта, після смерті обох батьків була відправлена до своєї бабусі по батькові. Коли ж та померла, вона пішла жити до своєї тітки, яка змусила Берту працювати на бавовняній фабриці, аби заробити на життя. На сторінці ви можете завантажити книгу Пані Боварі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пані Боварі належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Гюстав Флобер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пані Боварі - Гюстав Флобер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
23 серпня 2024 16:11
"Пані Боварі" Гюстава Флобера - це майстерно написаний роман, що проникає в глибини людської душі та показує трагедію прагнення до ідеалу. Персонаж Емми Боварі викликає співчуття, адже її мрії про любов і щастя зіткнулися з суворою реальністю. Флобер вражає точністю опису емоцій і тонкою соціальною критикою, роблячи цей твір безсмертним класичним читанням.
Правовласникам