Книги » Новинки » Декамерон
Декамерон
Fb2

Книга Декамерон Джованні Боккаччо скачать fb2

Назва: Електронна книга Декамерон
ISBN: SMP2200000183415
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Il Decamerone
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Декамерон fb2

Короткий зміст книги Декамерон - Джованні Боккаччо

Збірка зі ста новел італійського письменника Джованні Боккаччо. За сюжетом десятеро молодих флорентійців (семеро жінок, троє чоловіків) залишають охоплене чумою місто, оселяються на заміській віллі і протягом десяти днів розповідають цікаві і повчальні історії (всього їх сто), які широко відтворюють різні аспекти повсякденного життя середньовічної Італії.
«Декамерон» приніс Боккаччо європейську популярність. У «Декамероні» досконало розкрився жанр міської новели, що відкрив шлях усій ренесансній новелістиці. Приваблювали не тільки цікавість оповідань, яскраві образи героїв, їх соковита мова, але й художня добірність новел Боккаччо, нетрадиційне трактування ряду фабул, поширених у попередній середньовічній літературі.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Декамерон в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Декамерон належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Джованні Боккаччо повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Декамерон - Джованні Боккаччо
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
23 серпня 2024 16:22
"Декамерон" Джованні Боккаччо вражає своєю багатогранністю та майстерним переплетенням історій, які відображають людську природу у всіх її проявах. Книга не лише розважає, але й спонукає до роздумів про мораль, кохання та суспільство серед епідемії чуму. Стиль автора вражає живописністю та іронічністю, що робить читання захоплюючим і запам'ятовуваним.
Правовласникам