Книги » Новинки » Їж як тварини. Природа здорового харчування
Їж як тварини. Природа здорового харчування
Fb2

Книга Їж як тварини. Природа здорового харчування Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер скачать fb2

Назва: Електронна книга Їж як тварини. Природа здорового харчування
ISBN: 978-617-7933-30-3
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Їж як тварини. Природа здорового харчування fb2

Короткий зміст книги Їж як тварини. Природа здорового харчування - Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер

Наші предки колись були здатні інтуїтивно розуміти, яка їжа і в яких пропорціях потрібна їхньому організму, тож їли правильні продукти в правильних кількостях — ідеальна харчова гармонія. Майже всі живі організми, від диких павіанів до липких слизовиків, на інстинктивному рівні знають, як збалансувати свій раціон. Винятком є сучасні люди. Коли і чому ми втратили цю здатність і як можемо її повернути?
Девід Робенґаймер і Стівен Дж. Сімпсон дають відповіді на ці питання в захопливій історії еволюційної біології і науці про харчування, створеній на основі багаторічних новаторських досліджень. Їхня яскрава наукова подорож веде читачів через всю земну кулю, від передгір’я Кейптауна до пустель Аризони й найсучаснішого дослідного центру в Сіднеї. На своєму шляху читачі зустрінуть сарану, мишей і навіть горил, оскільки науковці перевіряють свої гіпотези на різних представниках тваринного світу.
Кульмінацією цієї грандіозної наукової пригоди стає єдина теорія харчування, яка має серйозні наслідки для нинішньої епідемії хвороб, пов’язаних з обміном речовин і ожирінням. Робенґаймер і Сімпсон в підсумку пропонують корисні поради, що дають змогу зрозуміти небажані побічні ефекти химерних дієт, контролювати здорове харчове середовище навколо себе і зрозуміти, що смачне і корисне — це невід’ємні складові правильного харчування. На сторінці ви можете завантажити книгу Їж як тварини. Природа здорового харчування в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Їж як тварини. Природа здорового харчування належить до жанру Теоретична біологія. Загальна біологія. Біоритми. Електронна книга автора Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Їж як тварини. Природа здорового харчування - Стівен Дж. Сімпсон, Девід Робенґаймер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
23 серпня 2024 17:33
Книга "Їж як тварини" від Стівена Дж. Сімпсона та Девіда Робенґаймера пропонує свіжий погляд на здорове харчування, запрошуючи читача звернути увагу на природні інстинкти їжі. Автори майстерно поєднують наукові дослідження з практичними порадами, що надихає на зміну харчових звичок. Це корисний посібник для всіх, хто прагне покращити своє здоров'я, повернувшись до основ.
Правовласникам