Книги » Новинки » Усі тварини живі та вільні
Усі тварини живі та вільні
Fb2

Книга Усі тварини живі та вільні Марікен Йонгман скачать fb2

Назва: Електронна книга Усі тварини живі та вільні
ISBN: 978-966-663-369-2
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Усі тварини живі та вільні fb2

Короткий зміст книги Усі тварини живі та вільні - Марікен Йонгман

«Усі тварини живі і вільні» — це весела сучасна пригода про двох юних захисників тварин, із гумором і важливими питаннями та купою вівсяного печива.
Хайс навчається в одному класі із самовпевненою і загадковою Діті. Хайс у захваті, коли він дізнається, що Діті ним цікавиться. Вона розповідає Хайсу, що є учасником таємного клубу і запрошує його приєднатися, але за однієї умови: він має погодитися, анічогісінько не знаючи про цей клуб. Хайс вирішує ризикнути. Посеред ночі він крадькома вибирається з дому на своє перше таємне завдання: визволити кролика. Хоча Хайс і не є справжнім активістом руху за права тварин, він починає брати участь у акціях клубу з визволення тварин «Усі тварини живі і вільні». На сторінці ви можете завантажити книгу Усі тварини живі та вільні в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Усі тварини живі та вільні належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Марікен Йонгман повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Усі тварини живі та вільні - Марікен Йонгман
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
30 серпня 2024 04:33
"Усі тварини живі та вільні" Марікен Йонгман - це глибока і зворушлива книга, яка відкриває очі на права тварин та їхні переживання. Авторка майстерно поєднує емоційний наратив з важливими соціальними питаннями, спонукаючи читача задуматися про етику взаємодії з природою. Ця книга залишає слід у серці і надихає на зміни в нашому ставленні до тварин.
Правовласникам