Книги » Новинки » Львівська кухня
Львівська кухня
Fb2

Книга Львівська кухня Ігор Лильо скачать fb2

Назва: Електронна книга Львівська кухня
ISBN: 978-966-03-8762-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 156
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Львівська кухня fb2

Короткий зміст книги Львівська кухня - Ігор Лильо

В оновленому виданні «Львівської кухні» львівський історик Ігор Лильо елегантно та захоплююче розповів історії з життя знаменитих львів'ян і галичан, а дослідниця галицької кухні Маріанна Душар поєднала їх із тематичними стравами. Передмову до видання написав Всеволод Поліщук, один із засновників Клубу галицької кухні.
Львівська кухня, як складова частина галицької, — це строката і самобутня суміш української, австрійської, польської, єврейської, вірменської традицій, яку львівські господині творчо змішали і осмислили на свій манер. Львівська кухня традиційно опирається на місцеві продукти, традиції та історичну пам’ять. Рецепти передаються у львівських родинах із покоління в покоління, допов­нюються та модернізуються, одне слово — живуть! На сторінці ви можете завантажити книгу Львівська кухня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Львівська кухня належить до жанру Історія кулінарії. Кулінарні словники. Електронна книга автора Ігор Лильо повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Львівська кухня - Ігор Лильо
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
1 вересня 2024 09:44
Книга "Львівська кухня" Ігоря Лилька – це справжній кулінарний скарб, що занурює читача у багатство традиційних львівських страв. Автор майстерно поєднує історію, культуру та рецепти, роблячи кожну сторінку пізнавальною та смачною. Ця книга стане чудовим путівником для всіх, хто хоче відкрити для себе суть львівської гастрономії.
Правовласникам