Книги » Новинки » Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин
Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин
Fb2

Книга Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні скачать fb2

Назва: Електронна книга Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин
ISBN: 978-617-7544-58-5
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: Raisin: 100 Grands vins naturels d'émotion
Кількість сторінок: 424
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин fb2

Короткий зміст книги Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин - Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні

Найвидатніші вина та найпрекрасніші емоції виникають завдяки повазі до людей і любові до землі.
Натуральні вина не просто легко п’ються. Це — великі вина, що викликають сильні емоції. Чотириста двадцять чотири сторінки видання присвячені їм. Тут представлено добірку зі 100 найвидатніших вин, виготовлених у найкращих традиціях сучасності. Вони доводять, що «натуральне» також означає «емоційне», «живе».
Два основні завдання книжки — зламати стереотипи про натуральне вино (простеньке, недосконале, незрозуміле, довго не зберігається, швидко псується…) та віддати шану людям, які рік у рік затято працюють, аби виростити найліпший у світі виноград, а тоді вкладають усі свої переконання, хист і душу, щоб зробити з нього напрочуд живі та глибоко особисті вина. На сторінці ви можете завантажити книгу Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин належить до жанру Вино. Виноробство. Електронна книга автора Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин - Ґійом Ларош, Седрік Блатрі, Аррі Анноні
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
23 серпня 2024 19:00
Книга "Raisin. 100 великих натуральних емоційних вин" — це справжній гід у світі натуральних вин, який захоплює своєю емоційною складовою та глибоким розумінням виноробства. Ґійом Ларош, Седрік Блатрі та Аррі Анноні майстерно поєднують особисті історії з професійним досвідом, що робить читання не лише пізнавальним, а й надзвичайно захоплюючим. Це видання обов'язкове для всіх, хто прагне зануритися у світ натуральних вин і відчути їх унікальність.
Правовласникам