Книги » Новинки » Голос душі
Голос душі
Fb2

Книга Голос душі Сергій Ущапівський скачать fb2

Назва: Електронна книга Голос душі
ISBN: 978-617-7959-50-1
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 212
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Голос душі fb2

Короткий зміст книги Голос душі - Сергій Ущапівський

«Голос душі» — перша випущена друком збірка поезії українського поета Сергія Ущапівського. Цей строкатий і переплетений життям щоденник полонить своїми настроями та думками. Захопить ніжною пристрастю у віршах про кохання, глибиною філософських думок, радістю від споглядання кожного дня, щирою любов’ю до природи, своєї країни і (найважливіше) до себе. Він різнобарвний та фрагментарний, як саме життя з усіма його пазлами та калейдоскопами.
На межі матеріального і духовного, земного і космічного ховаються найбільш фундаментальні істини. Тут народжується новий світ — часопростір, у якому генерується щось незвичне і водночас просте, тут творяться слова, тут говорить душа. Чуєте її голос? На сторінці ви можете завантажити книгу Голос душі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Голос душі належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Сергій Ущапівський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Голос душі - Сергій Ущапівський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
23 серпня 2024 20:55
«Голос душі» Сергія Ущапівського - це глибоке і зворушливе дослідження внутрішнього світу людини. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з емоційними переживаннями, що робить книгу неймовірно актуальною для тих, хто шукає сенс у житті. Рекомендую всім, хто прагне заглибитися у власні думки та почуття.
Правовласникам