Книги » Новинки » Задум Бога
Задум Бога
Fb2

Книга Задум Бога Микола Хомич скачать fb2

Назва: Електронна книга Задум Бога
ISBN: 978-966-281-199-5
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Сітон
Кількість сторінок: 396
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Задум Бога fb2

Короткий зміст книги Задум Бога - Микола Хомич

Це перша книжка трилогії відомого українського письменника Миколи Хомича «Задум Бога». Дивовижне переплетення доль кількох поколінь головних героїв роману — Головачів, Лісницьких і Лобурів глибоко, правдиво і динамічно відображає особливості ключових періодів історії України. Автор розкриває непрості взаємини України і Росії, які складалися упродовж багатьох років і підводять до розуміння сьогоднішніх трагічних подій.
Роман сповнений цікавими подробицями життя і побуту українців XV– XIX століть, традицій запорізьких козаків, передає атмосферу тих часів, лаконічно і захоплююче розкриває суть багатьох історичних явищ, залучаючи для цього відомі постаті. Не залишає без уваги автор аристократичні родини того часу – Сангушко, Потоцьких, Вишневецьких, Любомирських, Чарторийських.
Твір сподобається кожному, хто цікавиться історією України, але хоче пізнавати її не з сухих документів, а розгортаючи широке яскраве полотно художньої літератури, котре дає уявлення про міцний взаємозв’язок причин і наслідків і змушує усвідомлено і небайдуже ставитися до всього, що нині відбувається з нашим народом. На сторінці ви можете завантажити книгу Задум Бога в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Задум Бога належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Микола Хомич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Задум Бога - Микола Хомич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
23 серпня 2024 22:00
"Задум Бога" Миколи Хомича — це глибока та провокативна книга, яка спонукає читача замислитися над важливими питаннями буття та віри. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з емоційною глибиною, що робить твір не лише інтелектуально захопливим, але й надзвичайно зворушливим. Рекомендую всім, хто шукає відповіді на екзистенційні питання та прагне осмислити свою віру.
Правовласникам