Книги » Новинки » 7. Час нескорених
7. Час нескорених
Fb2

Книга 7. Час нескорених Петро Лущик скачать fb2

Назва: 7. Час нескорених
ISBN: 978-966-03-9889-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 7. Час нескорених fb2

Короткий зміст книги 7. Час нескорених - Петро Лущик

«Час нескорених» — сьома книга «Галицької саги» — охоплює останні роки Другої світової війни і після неї.
Збагнувши, що сподіватися більше ні на кого, галичани самі вирішували свою долю, але шляхи для цього обирали різні. Хтось повірив німецькій пропаганді й записався до дивізії «Галичина», а дехто зрозумів, що єдино правильний шлях — це вступити до лав Української Повстанської Армії. Але перших чекав «бродівський котел», а другим довелося стати до бою з іншим ворогом.
На Галичину повернулася радянська влада, яка виявилася не кращою за німецьку: в селах насильно створювали колгоспи, під дулами автоматів відбулися вибори до Верховної Ради СРСР, на наспіх скликаному соборі ліквідували Українську греко-католицьку церкву.
Але у численних криївках, схованих від ворожих очей, залишалися ті, хто не скорився долі.
Усі ці події не оминули й жителів села Перетин... На сторінці ви можете завантажити книгу 7. Час нескорених в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 7. Час нескорених належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Петро Лущик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 7. Час нескорених - Петро Лущик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
24 серпня 2024 00:55
"7. Час нескорених" Петра Лущика вражає своєю глибиною та емоційною напругою. Автор майстерно передає дух боротьби та незламності, порушуючи важливі питання про свободу і гідність. Книга залишає слід у серці, спонукаючи до роздумів про нашу історію та сучасність.
Правовласникам