Книги » Новинки » Справжня історія стародавнього часу
Справжня історія стародавнього часу
Fb2

Книга Справжня історія стародавнього часу Олексій Мустафін скачать fb2

Назва: Електронна книга Справжня історія стародавнього часу
ISBN: 978-966-03-9752-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 462
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Справжня історія стародавнього часу fb2

Короткий зміст книги Справжня історія стародавнього часу - Олексій Мустафін

«Справжня історія стародавнього часу» — одна з чотирьох книжок серії «Справжня історія», автором яких є Олексій Мустафін. Вона охоплює події найдовшої доби в історії людства — від появи перших людей до розпаду найбільших імперій давнини.
Що дозволило нашим пращурам вижити за часів льодовикового періоду і від чого загинули цивілізації бронзової доби? Як пошуки безсмертя допомогли розбудові перших міст, а морські мандрівки — винайденню абетки? Навіщо закони записували віршами, а перші гроші робили у вигляді шкір биків? Де насправді зводили Вавилонську вежу і яку споруду називали найбільшим цвинтарем у світі? І чому беззбройні проповідники виявилися сильнішими за багатотисячні армії?
Шукаючи з допомогою Олексія Мустафіна відповіді на ці та безліч інших питань, читач не лише дізнається про цікаві факти з минулого людства, а й краще зрозуміє «логіку історії». Невигаданої історії, що складає спадщину усього людства.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Справжня історія стародавнього часу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Справжня історія стародавнього часу належить до жанру Стародавні цивілізації. Первісне суспільство. Електронна книга автора Олексій Мустафін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Справжня історія стародавнього часу - Олексій Мустафін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
24 серпня 2024 01:22
"Справжня історія стародавнього часу" Олексія Мустафіна вражає глибиною дослідження та доступністю викладу. Автор вміло поєднує наукові факти з захоплюючими оповідями, що робить читання не лише пізнавальним, а й надзвичайно цікавим. Рекомендую всім, хто прагне зрозуміти витоки людської цивілізації!
Правовласникам