Книги » Новинки » Справжня історія раннього Нового часу
Справжня історія раннього Нового часу
Fb2

Книга Справжня історія раннього Нового часу Олексій Мустафін скачать fb2

Назва: Електронна книга Справжня історія раннього Нового часу
ISBN: 978-966-03-9751-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 414
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Справжня історія раннього Нового часу fb2

Короткий зміст книги Справжня історія раннього Нового часу - Олексій Мустафін

«Справжня історія раннього нового часу» — третя з чотирьох книжок серії «Справжня історія», автором яких є Олексій Мустафін. Вона охоплює події від Великих географічних відкриттів до початку індустріальної ери. 
Як розваги та жага насолод зміцнили королівську владу? Чи могла війна за незалежність початися з чаювання? Хто допоміг конкістадорам підкорити цілі континенти, а піратам стати господарями морів? Чому золото, срібло та діаманти позбавили майбутнього їхніх власників? Навіщо вільнодумці брали приклад з єзуїтів, з якими боролися? І що є спільного між українськими козаками і північноамериканськими піонерами? 
Шукаючи з допомогою Олексія Мустафіна відповіді на ці та безліч інших питань, читач не лише дізнається про цікаві факти з минулого людства, а й краще зрозуміє «логіку історії». Невигаданої історії, що складає спадщину усього людства. 
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Справжня історія раннього Нового часу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Справжня історія раннього Нового часу належить до жанру Світова історія. Електронна книга автора Олексій Мустафін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Справжня історія раннього Нового часу - Олексій Мустафін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам