Книги » Новинки » Справжня історія середніх віків
Справжня історія середніх віків
Fb2

Книга Справжня історія середніх віків Олексій Мустафін скачать fb2

Назва: Електронна книга Справжня історія середніх віків
ISBN: 978-966-03-9749-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 318
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Справжня історія середніх віків fb2

Короткий зміст книги Справжня історія середніх віків - Олексій Мустафін

«Справжня історія середніх віків» — одна з чотирьох книжок серії «Справжня історія», автором яких є Олексій Мустафін. Вона охоплює події від розпаду найбільших імперій давнини до Великих географічних відкриттів.
Чи справді середньовіччя було добою суцільного занепаду культури і навіщо володарі забороняли підданим писати? Завдяки кому вдалося зберегти і примножити наукові здобутки минулого? Яким насправді був «кодекс рицарської честі»? Чого було більше у «війнах за віру» — релігійного завзяття чи жаги влади та багатств? Хто став першою жертвою «Чорної смерті» і кому вона несподівано допомогла? І як нащадки розбійників стали мудрими володарями, а нещадні руйнівники зрештою об`єднали світ?
Шукаючи з допомогою Олексія Мустафіна відповіді на ці те безліч інших питань, читач не лише дізнається про цікаві факти з минулого людства, а й краще зрозуміє «логіку історії». Невигаданої історії, що складає спадщину усього людства.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Справжня історія середніх віків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Справжня історія середніх віків належить до жанру Середньовіччя. Електронна книга автора Олексій Мустафін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Справжня історія середніх віків - Олексій Мустафін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
23 серпня 2024 21:11
Книга "Справжня історія середніх віків" Олексія Мустафіна вражає своєю глибиною аналізу та об'єктивністю викладу. Автор спростовує численні міфи про цей період, пропонуючи читачеві новий погляд на історію середньовіччя. Чудове поєднання науковості та доступності робить цю працю незамінною для всіх, хто хоче краще зрозуміти еволюцію європейської цивілізації.
Правовласникам