Книги » Новинки » Усе, про що я мовчала
Усе, про що я мовчала
Fb2

Книга Усе, про що я мовчала Кайлі Форнасьєр скачать fb2

Назва: Електронна книга Усе, про що я мовчала
ISBN: 9786170970527
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Оригінальна назва: The Things I Didn't Say
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Усе, про що я мовчала fb2

Короткий зміст книги Усе, про що я мовчала - Кайлі Форнасьєр

Важко змiнювати школу, коли ти не в змозi спiлкуватися з людьми. Важко кохати i не мати змоги вiдповiсти коханому на зiзнання. Важко прийняти свiт, коли не приймаєш себе.
Пайпер Родс — дівчина-підліток із селективною німотою. Вона не може говорити, коли захоче. Після сварки з найкращою подругою Пайпер вирішує почати все спочатку та змінити не лише школу, але й себе. У новій школі в неї закохується зірковий хлопець на ім’я Вест.
Історія їхнього кохання сповнена сумнівів Пайпер, відданості Веста та надзвичайної романтики серед пишної австралійської природи.
Читайте про нiжне та сповнене сумнiвiв перше кохання, про непростий пошук себе у свiтi, про цiннiсть родинного тепла та затишку i про те, як важливо залишатися вiрним собі. На сторінці ви можете завантажити книгу Усе, про що я мовчала в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Усе, про що я мовчала належить до жанру Підліткова проза. Електронна книга автора Кайлі Форнасьєр повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Усе, про що я мовчала - Кайлі Форнасьєр
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
24 серпня 2024 05:55
"Усе, про що я мовчала" Кайлі Форнасьєр – це зворушлива історія, яка глибоко поринає в теми втрати, самоприйняття та сили дружби. Авторка майстерно передає емоції героїв, змушуючи читача задуматись над власними переживаннями і виборами. Ця книга залишає після себе тепле відчуття надії і бажання жити по-справжньому.
Правовласникам