Книги » Новинки » Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків
Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків
Fb2

Книга Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків Катерина Бабкіна, Марк Лівін скачать fb2

Назва: Електронна книга Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків
ISBN: 978-617-7563-27-2
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків fb2

Короткий зміст книги Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків - Катерина Бабкіна, Марк Лівін

Були часи, коли дівчата не мали права робити те, що вважають за потрібне: обирати собі до смаку одяг, заняття, пару, фах, життєвий шлях. Жінки не мали ані виборчого права, ані повноцінного права власності. У світі є країни, де жінка дотепер не належить сама собі, дівчата не можуть без чоловіка, батька чи брата вийти на вулицю, де дівчина не може дістати ні доброї освіти, ні хорошої посади. Праця жінок оплачується нижче, ніж така ж робота, виконана чоловіком, навіть незважаючи на результат і затрачений час та ресурси. На щастя, світ поступово змінюється й подібні реалії відходять у минуле. Щоби виправити їх остаточно, ми всі мусимо докладати зусиль.
Ця книжка для того, щоби захоплюватися не завжди простими життями та не завжди справедливо оціненими досягненнями українських жінок та дівчат усіх часів, їхнім професіоналізмом, вірністю своєму покликанню, їхньою працею на користь усього людства. Для того, щоби пригадати ще раз і не забувати ніколи: вони – сила. Потужна, рушійна, вільна, необхідна світові. На сторінці ви можете завантажити книгу Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків належить до жанру Біографічні книги для дітей. Електронна книга автора Катерина Бабкіна, Марк Лівін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків - Катерина Бабкіна, Марк Лівін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
24 серпня 2024 06:11
"Сила дівчат. Маленькі історії великих вчинків" — це надихаюча книга, яка відкриває читачеві світ неймовірних досягнень дівчат і жінок, які змінили свою реальність і вплинули на оточення. Стильний та емоційний виклад історій зворушує і мотивує до дії, показуючи, що навіть маленькі кроки можуть призвести до великих змін. Рекомендую всім, хто шукає натхнення та сили в собі!
Правовласникам