Книги » Новинки » Хлопчик, який жив з драконами
Хлопчик, який жив з драконами
Fb2

Книга Хлопчик, який жив з драконами Енді Шепард скачать fb2

Назва: Електронна книга Хлопчик, який жив з драконами
ISBN: 978-966-679-991-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Boy Who Lived With Dragons
Кількість сторінок: 246
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Хлопчик, який жив з драконами fb2

Короткий зміст книги Хлопчик, який жив з драконами - Енді Шепард

«Хлопчик, який жив з драконами» — друга книжка в серії британської письменниці Енді Шеперд про Томаса та його дивовижні пригоди з драконами.
Після того як Томас знайшов драконово-фруктове дерево в дідусевому садку і просто у нього вдома вилупився дракон — життя хлопця дуже змінилося. Як і в його друзів Теда, Кая і Кет, які теж завели собі по вогнедишній тваринці. Мати власного дракона — неймовірно, але це не самі лиш заба­ви і підсмажений зефір, а ще й ого-го скільки клопоту! Тож Томасові з друзями доведеться запастися терпінням, а ще подбати про драконове дерево, яке раптом почало марніти... На сторінці ви можете завантажити книгу Хлопчик, який жив з драконами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хлопчик, який жив з драконами належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Енді Шепард повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хлопчик, який жив з драконами - Енді Шепард
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
24 серпня 2024 17:55
Книга "Хлопчик, який жив з драконами" Енді Шепарда вражає своєю фантазією та емоційною глибиною. Сюжет про дружбу та сміливість захоплює з перших сторінок, а яскраві образи драконів додають магії й пригод. Це чудова історія для дітей і дорослих, яка нагадує про силу мрій і уяви.
Правовласникам