Книги » Новинки » Лу-ветеринарка
Лу-ветеринарка
Fb2

Книга Лу-ветеринарка Аліна Штефан скачать fb2

Назва: Електронна книга Лу-ветеринарка
ISBN: 9786177820900
Мова: Українська
Видавництво: #книголав
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Лу-ветеринарка fb2

Короткий зміст книги Лу-ветеринарка - Аліна Штефан

Одинадцятирічна Луїза — або просто Лу — дуже цікавиться тваринами. Вона мріє колись зібрати на якомусь острові свій зоопарк, як натураліст Джеральд Даррелл і написати багато книжок, як найвідоміших ветеринар світу Джеймс Герріот. А сьогодні вона наполегливо вивчає усе про тварин, малює їх і веде свій блог @Lu_Animalius. Удома вона має песика Шерлока, шиншилу, равликів, щура та паличників.
Шукаючи нового досвіду й нових знань, Лу разом із другом Максом влаштовується волонтерити у ветеринарну клініку. Тут дівчинка вчиться доглядати та лікувати тварин і всіма своїми знаннями вона ділиться з читачами свого блогу. До прикладу, вона пише, як полагодити мушлю ахатина, чому хамелеони змінюють колір, як підготуватись до здачі аналізу крові, а ще чимало цікавинок про екзотичних птахів та тварин. Лу також збирає інформацію про видатних українських ветеринарів і розповідає про організації, які займаються захистом та порятунком тварин.
Ілюстрації до книжки намалювала Женя Васильєва. На сторінці ви можете завантажити книгу Лу-ветеринарка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Лу-ветеринарка належить до жанру Повісті й оповідання про тварин. Електронна книга автора Аліна Штефан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Лу-ветеринарка - Аліна Штефан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
24 серпня 2024 22:00
Книга "Лу-ветеринарка" Аліни Штефан захоплює своїм теплим і чуттєвим підходом до світу тварин та їхніх господарів. Авторка майстерно поєднує цікаві історії з професійними знаннями, що робить читання не лише приємним, а й пізнавальним. Рекомендується всім любителям тварин та тим, хто прагне зрозуміти їхні потреби і переживання.
Правовласникам