Книги » Новинки » Петер Каменцінд. Під колесами
Петер Каменцінд. Під колесами
Fb2

Книга Петер Каменцінд. Під колесами Герман Гессе скачать fb2

Назва: Електронна книга Петер Каменцінд. Під колесами
ISBN: 978-966-03-9793-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 350
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Петер Каменцінд. Під колесами fb2

Короткий зміст книги Петер Каменцінд. Під колесами - Герман Гессе

Роман «Петер Каменцінд» вийшов друком 1903 року й одразу зробив молодого Гессе знаменитим. Головний герой роману — сільський хлопець, який мріє написати велику поему, неповторну оду життю. Однак щиросердні плани Петера розбиваються у великому місті, стикаючись з нелюдським холодом, тверезо-жорстоким прагматизмом. І, не бажаючи пристосовуватися до законів немилого йому міста і розчарувавшись у своїх мріях, він повертається до рідного села.
Повість письменника «Під колесами» (1906), в основі якої лежать автобіографічні мотиви, сприймається як «спроба визво­лення від духів минулого» — від гнітючих спогадів про роки навчання Гессе в семінарії. На сторінці ви можете завантажити книгу Петер Каменцінд. Під колесами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Петер Каменцінд. Під колесами належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Герман Гессе повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Петер Каменцінд. Під колесами - Герман Гессе
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
24 серпня 2024 23:55
"Під колесами" Германа Гессе – це глибоке і зворушливе дослідження конфлікту між індивідуальністю і соціальними очікуваннями. Через долю головного героя, ми відчуваємо тягар амбіцій і тиску, який накладає суспільство. Прекрасний стиль автора вражає, залишаючи читача з роздумами про справжні цінності життя.
Правовласникам