Книги » Новинки » Вовчий місяць
Вовчий місяць
Fb2

Книга Вовчий місяць Олексій Волков скачать fb2

Назва: Електронна книга Вовчий місяць
ISBN: 978-966-8659-74-4, 978-966-2961-38-6
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Вовчий місяць fb2

Короткий зміст книги Вовчий місяць - Олексій Волков

Герой роману «Вовчий місяць», колишній вчитель історії, під Новий рік в глушині українських лісів відкопує унікальну знахідку. В цей же час один з найвпливовіших магнатів Південної Америки таємно вирушає в Україну, де на момент його приїзду скоєно кривавий резонансний злочин - масовий розстріл людей. Не пов'язані, на перший погляд, між собою події стають основою карколомного сюжету, де головний герой змушений протистояти цілому світу. Проти нього безжальна корумпована система, готова в будь-який момент знищити непокірну людину, яка, ніби скабка на гладенькій дошці, заважає усім. Чи можливо перемогти в такій ситуації?
Герої книжок Олексія Волкова завжди борються до останнього, а читачу пропонується пережити ще одну непересічну гостросюжетну історію, яку майстерно змоделював неперевершений маєстро українського детективу. Імена героїв та назви міст вигадані. Будь-який збіг з реальними подіями є випадковим.
Рукопис роману нагороджено Спецвідзнакою Міжнародного літературного конкурсу «Гранд-Коронація слова - 2015». На сторінці ви можете завантажити книгу Вовчий місяць в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вовчий місяць належить до жанру Кримінальний трилер. Електронна книга автора Олексій Волков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вовчий місяць - Олексій Волков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
25 серпня 2024 15:22
"Вовчий місяць" Олексія Волкова вражає глибоким сюжетом і яскравими персонажами, які залишають слід у пам'яті. Автор майстерно поєднує елементи фентезі та реальності, створюючи атмосферу загадковості та напруги. Ця книга — справжня знахідка для любителів жанру!
Правовласникам