Книги » Новинки » Паперові солдати
Паперові солдати
Fb2

Книга Паперові солдати Брати Капранови скачать fb2

Назва: Електронна книга Паперові солдати
ISBN: 978-966-688-041-6
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Паперові солдати fb2

Короткий зміст книги Паперові солдати - Брати Капранови

Двоє молодих українців зустрічаються у Варшаві 1929 року. Один із них — Білл Титла, син українських емігрантів з США. Другий — Ніл Хасевич, студент Варшавської академії мистецтв, який у юності втратив ногу і пересувається на протезі. Згодом перший стає головним мультиплікатором Диснея, а другий – головним художником УПА.
Історія ґрунтується на реальних подіях. На сторінці ви можете завантажити книгу Паперові солдати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Паперові солдати належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Брати Капранови повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Паперові солдати - Брати Капранови
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
25 серпня 2024 17:44
"Паперові солдати" братів Капранових – це захоплюючий роман, який майстерно поєднує історію та вигадку. Автори вдало передають атмосферу епохи, змушуючи читача замислитися над важливістю пам'яті та ідентичності. Легкий стиль письма та яскраві персонажі роблять цю книгу справжнім відкриттям для любителів української літератури.
Правовласникам