Книги » Новинки » Мідна доба
Мідна доба
Fb2

Книга Мідна доба Слободан Шнайдер скачать fb2

Назва: Електронна книга Мідна доба
ISBN: 978-966-688-055-3
Мова: Українська
Видавництво: Нора-Друк
Оригінальна назва: DOBA MJEDI
Кількість сторінок: 488
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мідна доба fb2

Короткий зміст книги Мідна доба - Слободан Шнайдер

Майже триста років тому з голодної Німеччини на плотах по Дунаю відплили перші колоністи, що мали заселити Трансильванію. Через два століття одного з їхніх нащадків мобілізують у дивізію СС «Галичина» і відправляють у горнило Другої світової, бо цього вимагає етнічне походження і Гітлер. Йому судилося стати вбивцею східної Європи чи самому померти, але доля розпорядилася інакше.
Здавалося б, такий карколомний сюжет може бути тільки в романах, але найбільше вражає, що ця книжка написана на матеріалі реальних подій. А для автора — це ще й родинна історія, бо він розказує про свого батька. Саме за цю щирість і філософське звучання пригодницького сюжету етнічний німець і хорватський письменник Слободан Шнайдер і зібрав усі найголовніші літературні премії своєї батьківщини. На сторінці ви можете завантажити книгу Мідна доба в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мідна доба належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Слободан Шнайдер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мідна доба - Слободан Шнайдер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
25 серпня 2024 18:44
"Мідна доба" Слободана Шнайдера - це захоплююче чтиво, яке майстерно поєднує історичні події з глибокими людськими переживаннями. Автор створює атмосферу, що занурює у світ епохи, спонукаючи задуматись над важливістю культурної спадщини та ідентичності. Рекомендую цю книгу всім, хто цікавиться історією і психологією персонажів.
Правовласникам