Книги » Новинки » Нестримна сила води
Нестримна сила води
Fb2

Книга Нестримна сила води Маркіян Прохасько скачать fb2

Назва: Електронна книга Нестримна сила води
ISBN: 978-617-679-395-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 160
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Нестримна сила води fb2

Короткий зміст книги Нестримна сила води - Маркіян Прохасько

«Нестримна сила води» — це книжка про пошук ідеального міста. Серед безлічі можливих урбаністичних пейзажів, часів, вимірів, потенційних сюжетів та альтернативних світів тут розгортаються історії розквіту та занепаду, відчаю та надії, безпеки та переховування, виникнення запитань та віднайдення відповідей, тріумфу, поразки та рутинного переживання найбільшого щастя.
Дев’ять текстів книжки, які сповнені різною мірою напруги та сюжетності, переплітаються між собою за допомогою спільних ідей, а інколи і персонажів. Ці тексти розкривають фраґменти та напівтони світу, центром якого є місто — найвиразніша ознака людської цивілізації. Його образ — ідеальний, тож неможливий, хоч бажаний. Місто супроводжує людство впродовж часів, віддзеркалює культури та історію, перетікає із одного стану в інший. Це перетікання зупинити неможливо — як саму історію, як нестримну силу води. На сторінці ви можете завантажити книгу Нестримна сила води в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Нестримна сила води належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Маркіян Прохасько повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Нестримна сила води - Маркіян Прохасько
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
25 серпня 2024 22:33
"Нестримна сила води" Маркіяна Прохаська – це вражаюча подорож у світ людських переживань, переплетених із природними стихіями. Автор майстерно поєднує поетичність та гостроту спостережень, змушуючи читача замислитися над потужною роллю природи у нашому житті. Книга залишає незабутнє враження та надихає на глибокі роздуми.
Правовласникам