Книги » Новинки » Мати і не мати
Мати і не мати
Fb2

Книга Мати і не мати Ернест Гемінґвей скачать fb2

Назва: Електронна книга Мати і не мати
ISBN: 978-617-679-724-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: To Have and Have Not
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Мати і не мати fb2

Короткий зміст книги Мати і не мати - Ернест Гемінґвей

Роман Ернеста Гемінґвея «Мати і не мати» — драматична історія рибалки Гаррі Морґана, чесного чоловіка, якому довелося порушити власні принципи і стати контрабандистом, щоб прогодувати сім’ю. Низка рішень приводить Гаррі у світ багатих розпусних яхтсменів, і він наважується взятися за дуже небезпечну справу.
Цей гранично реалістичний роман Ернеста Гемінґвея висвітлює наслідки потужної економічної кризи — «Великої депресії», у його центрі — протиставлення багатства і бідності, людей, котрих злидні змушують ставати злочинцями, і тих, хто безтурботно насолоджується життям. На сторінці ви можете завантажити книгу Мати і не мати в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мати і не мати належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Ернест Гемінґвей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мати і не мати - Ернест Гемінґвей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
25 серпня 2024 23:22
"Мати і не мати" Ернеста Гемінґвея – це глибока і емоційна повість, що майстерно досліджує теми виживання, родинних стосунків та моральних дилем. Стиль автора захоплює своєю лаконічністю, а персонажі залишають по собі відчуття реальної боротьби за краще життя. Ця книга змушує замислитися про цінність людських зв'язків і виборів, які ми робимо в складних обставинах.
Правовласникам