Книги » Новинки » Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі
Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі
Fb2

Книга Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі Барбара Шер скачать fb2

Назва: Електронна книга Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі
ISBN: 9786171294646
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: REFUSE TO CHOOSE: Use All of Your Interests, Passions, and Hobbies to Create the Life and Career of Your Dreams
Кількість сторінок: 480
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі fb2

Короткий зміст книги Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі - Барбара Шер

Не знаєте, куди рухатися в житті? Маєте багато інтересів та постійно бажаєте чогось нового? Довкола стільки можливостей, але ким бути?
Барбара Шер відома своєю фантастичною здатністю допомагати людям віднайти себе, визначати та досягати цілей. Вона запевняє: якщо у вас багато цілей — ви унікальні, адже маєте змогу отримати омріяне життя та спробувати в ньому все.
У своєму дивовижному путівнику Барбара Шер пояснює: як пристосувати ваш багатобічний розум до світу, який і уявити не може, хто ви насправді; чому ваші інтереси так динамічно змінюються; як осягнути неосяжне; чому іноді не вдається завершити розпочаті проєкти та реалізувати ідеї та які поведінкові й психологічні моделі максимально розкриють ваш потенціал і допоможуть досягти бажаного. На сторінці ви можете завантажити книгу Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі належить до жанру Мотивація. Електронна книга автора Барбара Шер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі - Барбара Шер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
26 серпня 2024 05:44
Книга "Омріяне життя. Як досягти бажаного в сім'ї та на роботі" Барбари Шер надихає та мотивує на зміни, показуючи, як важливо слідувати своїм мріям і знаходити баланс між особистим життям і кар'єрою. Авторка пропонує практичні поради та інструменти, які допомагають зрозуміти власні бажання і реалізувати їх у повсякденному житті. Читання цієї книги - це подорож до самопізнання та натхнення!
Правовласникам