Книги » Новинки » Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції
Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції
Fb2

Книга Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції Андрій Красножон, Костянтин Скопцов скачать fb2

Назва: Електронна книга Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції
ISBN: 978-966-03-9657-9
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 236
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції fb2

Короткий зміст книги Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції - Андрій Красножон, Костянтин Скопцов

П’ята книга серії «Проект “Україна”: Архітектори, виконроби, робітники» містить унікальні для україномовного середовища тексти з історії і ритуа­лів «вільних каменярів».
Автор першого тексту — Андрій Красножон — історик, археолог, до­слід­ник середньовічної фортифікації Північно-Західного Причорномор’я, а ­також неперевершений знавець Одеси. Андрій Красножон розкриває масон­ство як професійний археолог — шар за шаром, крок за кроком, без захоплених містичних інтерпретацій. Як справжній історик він з’ясовує як, хто, коли та головне — навіщо винайшов масонський ритуал у тому вигляді, в якому він, за словами історика, існує до сьогодні.
У другій частині Костянтин Скопцов, блискучий мистець, пропонує своє бачення містерій всіх ступенів Стародавнього та Прийнятого Шотланд­ського Обряду. Автор розглядає символіку 33-х градусів СПШУ в їх перво­зданній чистоті через призму стародавніх філософських течій — кабали, алхімії, окремих сакральних текстів античності та середньовіччя. На сторінці ви можете завантажити книгу Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції належить до жанру Таємні організації. Масони. Тамплієри. Електронна книга автора Андрій Красножон, Костянтин Скопцов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції - Андрій Красножон, Костянтин Скопцов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
26 серпня 2024 06:33
"Проект Україна. Архітектори, виконроби, робітники. Храм. Терції" - це вражаюча книга, яка глибоко занурює читача в тонкощі будівництва та архітектури в Україні. Андрій Красножон та Костянтин Скопцов майстерно поєднують історію, технічні деталі та людські долі, створюючи захоплюючий наратив про творців нашої архітектурної спадщини. Ця книга стане не тільки корисним джерелом знань, а й натхненням для всіх, хто цікавиться архітектурою та культурою України.
Правовласникам