Книги » Новинки » Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю
Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю
Fb2

Книга Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю Олексій Коваленко скачать fb2

Назва: Електронна книга Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю
ISBN: 978-617-7960-56-9
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю fb2

Короткий зміст книги Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю - Олексій Коваленко

Вони легко долають простір та час. Під натиском їхніх армій падають цілі континенти. Вони зелені. Вони посеред нас. Вони прибульці.
Беззахисна на перший погляд лобода чи волошка може виявитися ще тим загарбником. І вже за якийсь час ви просто не впізнаєте ані свій садочок, ані поле у бабусиному селі. Тендітні рослинки прориваються навіть через асфальт та захоплюють усе на своєму шляху, не надто дбаючи про те, що росло на цій території до них. Одна мить і доведеться шукати в бюджеті зайвий мільярд, щоб нівелювати завдану шкоду.
Як північноамериканський клен захопив Україну? Чому не варто забігати в зарості борщівника голяка? Чим небезпечна водяна чума, що у квіткових магазинах маскується під мімозу та ромашки та який вид може зруйнувати фундамент вашого будинку? Особливості таких рослин-загарбників та механізми боротьби з ними, включаючи приготування їжі, у своїй новій книжці описує ботанік Олексій Коваленко. На сторінці ви можете завантажити книгу Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю належить до жанру Ботаніка. Флора. Електронна книга автора Олексій Коваленко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю - Олексій Коваленко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
26 серпня 2024 07:55
Книга Олексія Коваленка "Рослини-прибульці. Як борщівник та амброзія захоплюють Землю" вражає глибоким аналізом проблеми інвазивних рослин, які загрожують екосистемам нашої планети. Автор майстерно поєднує наукові факти з захоплюючими історіями, що робить читання не лише пізнавальним, а й неймовірно цікавим. Рекомендую всім, хто цікавиться природою та екологією!
Правовласникам