Книги » Новинки » Аліса в Дивокраї
Аліса в Дивокраї
Fb2

Книга Аліса в Дивокраї Льюїс Керрол скачать fb2

Назва: Електронна книга Аліса в Дивокраї
ISBN: 978-966-03-9637-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: Alice's Adventures in Wonderland
Кількість сторінок: 253
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Аліса в Дивокраї fb2

Короткий зміст книги Аліса в Дивокраї - Льюїс Керрол

Льюїс Керролл — псевдонім Чарлза Лутвіджа Доджсона (1832—1898), блискучого оксфордського математика, який зажив всесвітньої слави своїми фантасмагорійними творами — «Аліса в Дивокраї» та «Аліса в Задзеркаллі».
У 1865 році він опублікував історію маленької дівчинки Аліси, яка провалилася у кролячу нору і відкрила зовсім інший світ — неймовірний, дивовижний і повний усіляких небезпек. Відтоді розпочалися безсмертні пригоди Аліси — можливо, найзнаменитішої героїні англійської літератури.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Аліса в Дивокраї в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аліса в Дивокраї належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Льюїс Керрол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аліса в Дивокраї - Льюїс Керрол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
26 серпня 2024 13:44
"Аліса в Дивокраї" Льюїса Керрола – це захоплююча подорож у світ абсурду та фантазії, де кожна сторінка наповнена вишуканим гумором і дотепними парадоксами. Керрол створює яскраві образи та незабутніх персонажів, що вражають уяву і спонукають до роздумів про природу реальності. Це класика, яка залишається актуальною для читачів усіх вікових категорій.
Правовласникам