Книги » Новинки » Аліса в Задзеркаллі
Аліса в Задзеркаллі
Fb2

Книга Аліса в Задзеркаллі Льюїс Керрол скачать fb2

Назва: Електронна книга Аліса в Задзеркаллі
ISBN: SMP2200000183255
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: Through the Looking-Glass, and What Alice Found There
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Аліса в Задзеркаллі fb2

Короткий зміст книги Аліса в Задзеркаллі - Льюїс Керрол

Аліса в Задзеркальній країні» - дитячий фентезійний роман англійського математика й письменника Льюїса Керрола, написаний як продовження надзвичайно популярної казки «Аліса в країні чудес».
Аліса уявляє наче у відображення можна пройти і на свій подив дійсно опиняється за дзеркалом. На перший погляд там усе виглядає звичайно, але згодом трапляються неймовірно химерні речі.
Малюнки в тексті художника Джона Тенніела.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Аліса в Задзеркаллі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аліса в Задзеркаллі належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Льюїс Керрол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аліса в Задзеркаллі - Льюїс Керрол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
25 серпня 2024 03:22
"Аліса в Задзеркаллі" Льюїса Керролла – це чарівна та загадкова подорож у світ абсурду, де кожна сторінка сповнена несподіваних поворотів і незвичайних персонажів. Автор вміло поєднує гру слів і філософські роздуми, залишаючи читача в захопленні від дивовижного світу, де логіка підпорядкована фантазії. Ця книга, безумовно, не лише для дітей, а й для тих, хто прагне поринути у світ дитячих мрій і безмежної уяви.
Правовласникам