Книги » Новинки » Остарбайтер
Остарбайтер
Fb2

Книга Остарбайтер Галина Горицька скачать fb2

Назва: Електронна книга Остарбайтер
ISBN: 978-966-03-9629-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Остарбайтер fb2

Короткий зміст книги Остарбайтер - Галина Горицька

Герой «Остарбайтера» Антін змушений на чужині заробляти гроші для добробуту своїх рідних. Він заручник обставин, втративший життєві орієнтири. Єдине, що осяює його безпросвітні будні, — кохання до незнайомки. Але невідомо, куди заведе цей шлях. На противагу Антіну Максим, справжній остарбайтер у фашистській Германії, вже не сподівається ні на що. Доля грається ним, як кішка мишеням. Невже є надія на звільнення від рабської праці? На кохання? На щастя?
Цей роман про те, що світ дедалі більше вимагає від нас ефективності в усьому. Навіть у почуттях... Але хіба промисловими термінами можна мислити про кохання..? На сторінці ви можете завантажити книгу Остарбайтер в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Остарбайтер належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Галина Горицька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Остарбайтер - Галина Горицька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
26 серпня 2024 19:22
"Остарбайтер" Галини Горицької — це зворушлива і глибока історія, що відкриває перед читачем трагічні і водночас героїчні сторінки долі українців під час Другої світової війни. Авторка майстерно передає емоції та переживання героїв, змушуючи замислитися над питаннями ідентичності, втрати та надії. Книга залишає сильний відбиток у серці і спонукає до роздумів про історію та її наслідки.
Правовласникам